Hier staan onze belangrijkste activiteiten en wat uitleg.
De datums worden zo snel mogelijk op de kalender genoteerd!

Clubkampioenschap
Ieder jaar wordt een kampioenschap gehouden voor alle leden! Ieder lid kan meedoen aan wedstrijden in zijn leeftijdscategorie! De kampioenen worden gehuldigd op het clubfeest!

Clubfeest
Een feest voor de leden en hun familie. Alle leden die aan het clubkampioenschap meegedaan hebben, worden gehuldigd!

Uitstap -12-jarigen
We gaan met de -12-jarigen een dag op stap naar een pretpark waar we ons rot amuseren!

Uitstap +12-jarigen
De uitstap van de +12-jarigen kan elk jaar verschillen. Een verrassing dus. We maken er wel telkens een toffe activiteit van!

Koekjesverkoop
Onze jaarlijkse koekjesverkoop helpt onze club om financieel te overleven. Ieder lid moet meedoen en zoveel mogelijk dozen verkopen!

Stage
De meest gemotiveerde zwemmers mogen mee op een stage. De zwemmers trainen er intensief en leren nieuwe technieken bij.

Overige activiteiten die zwemclub Ter Borcht organiseert of aan deelneemt:

• Interclubwedstrijden van Sporta
  • Federatiewedstrijden van de Vlaamse Zwemfederatie
  • Zwemmarathon
  • Azaleaverkoop
  • Chiro-rolmarathon
  • Dag van de sportclubs
  • Dag van de watersporten
  • Vlaamse zwemweek

Laatste nieuws!

"Stage in eigen bad"

Aangezien de stage dit jaar opnieuw niet kon doorgaan wegens corona, werden enkele vervangingstrainingen voorzien in eigen bad.
Enkele sfeerfoto's hiervan kan u terug vinden op deze link.

toegevoegd op 04.01.2022

Sinterklaas

Zaterdag passeerde Sinterklaas ook nog even bij de zwemclub. U kan hier de foto's bekijken.

toegevoegd op 14.12.2021

Frietenverkoop

Deze morgen konden de zwemmers hun bestelling frietjes van Agristo komen afhalen aan de ingang van het zwembad. Daar hadden we een eigen stand opgebouwd.

toegevoegd op 11.12.2021

Inschrijvingen seizoen 2021-2022

Inschrijven voor het seizoen 2021-2022 kan via deze link.
Tot binnenkort !

toegevoegd op 02.07.2021