Als club vinden wij het leuk om ons te meten aan andere zwemmers en clubs.

Daarom nemen wij deel aan wedstrijden in Vlaanderen. Omdat wij zowel recreatieve als competitieve zwemmers hebben, zijn wij aangesloten bij twee organisaties.
Er is de mogelijkheid om aan Sporta of Federatie deel te nemen.

Alle gegevens omtrent de wedstrijden (locatie, datums, ...) worden u persoonlijk bezorgd tijdens één van de trainingen, of worden u toegestuurd per mail.

Sporta

Sporta is voor de zwemscholen en de groepen.

De data van de interclubwedstrijden en de Swim Cup in Brugge vindt u in de agenda terug.

Voor meer info over Sporta kan u terecht bij Nathalie of bij één van uw trainers.

Federatie

De jeugdwerking en de kern nemen deel aan Federatie-wedstrijden.

Zwemmers die hun eerste jaar starten in de jeugdwerking zullen in januari de overgang maken van Sporta naar Federatie.
Deze wedstrijden worden door de trainers uitgekozen en zijn dus verschillend per jaar.

Voor meer info over Federatie kan u terecht bij Sophie of bij één van uw trainers.

Vrijwilligers

Wanneer we een wedstrijd organiseren in eigen bad of wanneer we elders aan wedstrijden deelnemen, hebben we nood aan officials. Zij krijgen een taak toegewezen, zoals opnemen van tijd, controleren van de keerpunten of bepalen van de aankomstvolgorde.

Zin om official te worden?

Geef een seintje aan Nathalie voor te helpen als vrijwilliger bij Sporta of aan Sophie om bij de federatie te helpen. Zij zullen u alle nodige info bezorgen.

Laatste nieuws!

"Stage in eigen bad"

Aangezien de stage dit jaar opnieuw niet kon doorgaan wegens corona, werden enkele vervangingstrainingen voorzien in eigen bad.
Enkele sfeerfoto's hiervan kan u terug vinden op deze link.

toegevoegd op 04.01.2022

Sinterklaas

Zaterdag passeerde Sinterklaas ook nog even bij de zwemclub. U kan hier de foto's bekijken.

toegevoegd op 14.12.2021

Frietenverkoop

Deze morgen konden de zwemmers hun bestelling frietjes van Agristo komen afhalen aan de ingang van het zwembad. Daar hadden we een eigen stand opgebouwd.

toegevoegd op 11.12.2021

Inschrijvingen seizoen 2021-2022

Inschrijven voor het seizoen 2021-2022 kan via deze link.
Tot binnenkort !

toegevoegd op 02.07.2021